hirdetés

Brutálisan néz ki az olasz szépségkirálynő. Gessica Notarót savval öntötték le, arca felismerhetetlen lett és iszonyú fájdalmakkal küzd. A savas merényletet szerelme követte el a modell ellen.

 

Foto  Stefano Colarieti / LaPresse Spettacolo  Roma, 19.04.2017 Studi Voxon, prima puntata del nuovo ciclo del 'Maurizio Costanzo show' nella foto:  Gessica Notaro Foto Stefano Colarieti / LaPresse Entertainment Rome, 19.04. 2017 Voxson studies, the first episode of the new cycle of 'Maurizio Costanzo show' in the picture:   Gessica NotaroEgykor a Miss Italy címre is esélyes volt, ma azonban brutális sérülések borítják arcát és testét – köszönhetően egy támadásnak: saját barátja, a 29 éves Jorge Edson Tavares öntötte le savval a modell-műsorvezető Gessica Notarót.

Az olasz szépségkirálynő kis híján megvakult a támadás során.

Míg a sav az arcomat ette, a térdemre estem és imádkoztam Istenhez: vegye el a szépségemet, de kímélje meg a látásom! – árulta el Gessica egy talkshowja vendégeként.

A modell az év eleji támadás óta először jelent meg a nyilvánosság előtt, és mutatta meg sérüléseit. Arról is beszélt, mekkora út áll még előtte: a következő egy évben számos műtét vár rá, hogy rendbe hozzák az arcát, csípőjét és lábát ért sérüléseket.

Nem élhetem úgy az életem, ahogy azelőtt. Nem mehetek ki a napra, folyamatosan egy maszk alá vagyok szorítva, és az arcom minden percben fáj.

Gessica barátja tagadja, hogy ő lett volna a támadó. Állítólag alibivel is rendelkezik – a hatóságok ennek ellenére őrizetben tartják.