hirdetés

Immáron tizenkettedik alkalommal rendezik meg Tamásiban a híres és már hagyományosnak mondható vadfőző fesztivált a hétvégén, amelyhez a Philips gyár is csatlakozott a családi napjával. A szervezők mindenkire gondoltak és senki nem fog unatkozni. Lesz itt bábszínház, zsonglőrök, honfoglaláskori udvar, zene és tánc no és finom vadételek.

 

trófea2018_plakátMár javában készül minden vadételekre specializálódott séf , hogy megmutathassa tudományát Tamásiban a hétvégi 12. Trófea Vadgasztronómiai fesztiválon. Igaz némi üröm az örömben, hogy idén vaddisznóból készült étel nem lehet, nehogy emiatt kerüljenek elő esetleg az afrikai sertéspestis tüneteivel a helyi vadak.

Kimondottan jó hír, hogy a tamási gasztrofeszthez csatlakozott a Philips a Családi Napjával. Így lesz a gyerekeknek bőven program  s unatkozni senki sem fog.

Lesz bábszínház, kutya show, bohócok és gólyalábasok is szórakoztatni fogják a kilátogatókat. De természetesen a helyi művészeti csoportjaink is fellépnek, mint eddig minden évben tették. Ez már a 12.-ik fesztivál lesz. Nagy öröm, hogy fejlődtünk és így nőttünk is, hisz a Philips Családi Napja is csatlakozott hozzánk. A fő koncertet a Zanzibár adja majd, de lesz utcabál , és lézershow is. Én több ezer emberre számítok és bízom benne mindenki egy felejthetetlen pozitív élménnyel lesz gazdagabb. –mondta Czink Judit, a fesztivál egyik főszervezője az Esti Újságnak.