hirdetés

Valami igazán menő ajándékot szeretnél vásárolni egy 8 év feletti fiúnak? Biztonságos, de egyben vagány ajándékot vennél?

 

Ebben az esetben a Lebegő célpont lesz a tökéletes választás, mivel nem csak ízig-vérig fiús játék, de egyben segíti is a szem-kéz koordináció fejlődését is.

Célbalövés másképp

Az erősebbik nem fantáziáját mindig is izgatták a fegyverek, legyen szó egészen kisfiúról vagy épp nagyról. Mindnek nagy vágya, hogy a céltábla közepébe lőhessen, így valószínűleg ezt a vágyat a génjeikben hordozzák. Éppen ezért nagy örömet szerezhetsz egy olyan játékkal, amivel már 8 évesen kiélhetik ezeket az álmaikat.

A Lebegő célpont mindenképp 8 éves kortól ajánlott, mivel ebben a korban már tudatosodik a gyermekekben, hogy egy-egy lövedék milyen erővel száguld ki a fegyverből, és ezzel akár sérülést is okozhatnak egymásnak. Hiába van szó szivacsról, egy erősen kilőtt darab akár lila foltokat is okozhat egy érzékenyebb bőrű gyermeken és még szót sem ejtettünk a szemekre leselkedő veszélyről.

Mégis, 8 év felett keresve sem találhatnál jobb játékot, mivel ezt az élményt mással nem élhetik át! A Játéksziget lövöldözős játékai között garantáltan jó áron várja, hogy megrendeld és meglepj vele valakit, aki szereti a kihívásokat!

Lebegő célpont, ami világít

A Lebegő célpont doboza sok izgalmas tárgyat rejt. Többek között egy szivacskilövő fegyvert, mint a Nerf vagy épp az X-Shot darabok. Mivel ugyanazt kell tenni, ugyanúgy működnek, így a lőszereik is kompatibilisek egymással. Ezenkívül egy céltábla is található benne, ami a lebegő célpontokat biztosítja. Ha mindez nem lenne elég, még világít is minden részlete, ami napfényben zöld színben pompázik. Ezt egy USB kábellel vagy elemekkel biztosíthatjuk. Ezeken felül pedig 5 kicsi és 5 nagyobb polisztirol golyó is a játék része, sőt még 5 számozott céltábla is, ha inkább arra lőne az új tulajdonosa.

Ez az izgalmas és menő játék egészen egyszerűen működik, hiszen a dobozban található polisztirol golyókat a játékban lévő légmechanizmus tartja a levegőben. Ennek magasságáról vagy épp a különböző golyók helyzetéről mindig a játékos dönt, mivel minden gömb egyedileg szabályozható. Akár kültéren vagy beltéren is használható, a lényeg, hogy lehetőleg olyan helyen legyen használva, ahol nem probléma, ha a golyók elkóborolnak vagy épp ide-oda pattognak. A céltáblák használatakor annak teteje ledől, így könnyen látható a találat.

Sőt, ha valakit inkább az extrémebb megoldások vonzanak, annak találták ki a világítós funkciót. Bármikor használható akár sötétben is, mivel az USB kábelnek vagy az elemeknek hála akár koromsötétben is megtaláljuk mind a céltáblát, mind a golyókat.

Ha igazán jó mókát akartok, gyűjtsétek össze az összes szivacslőszert, ami a környezetetekben van, és indulhat a végtelen lövöldözés. Barátokkal még jobb móka!