hirdetés

Lecsapott a Mecsek kommandó a somogyhatvani kegyetlen családra, akik a kamasz lányt fogvatartották és szexrabszolgaként dolgoztatták hosszú heteken át. Az ügyben a rendőrök két nőt és egy férfit gyanúsítanak és lesz idejük arra, hogy végig gondolják, amit tettek azért hosszú börtönévek járnak.

 

A Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai csütörtök délután fogták el a feltételezett elkövetőket. A gyanú szerint 2022. május 1-e és június 10-e között arra kényszerítették a férfi 17 éves élettársát, hogy prostituáltként dolgozzon, az abból befolyt pénzt pedig elvették tőle.

A gyanú szerint a 27 éves somogyhatvani férfi és 42 éves anyja áprilisban több internetes oldalon is hirdetést adott fel, melyekben a fiatal lányt – a beleegyezése nélkül – szexuális cselekményekre ajánlották fel. A hirdetésre voltak jelentkezők, a lány azonban nem akart elmenni velük, ezért a férfi többször is megverte őt.

A lányt lakóhelyükön tartották fogva, és sehová sem engedték el felügyelet nélkül.

A férfi 23 éves testvérét azzal gyanúsítják, hogy közreműködött a bűncselekményben, mivel segített a sértett prostitúcióra való kiközvetítésében, valamint több esetben is ő vette át a készpénzt a kuncsaftoktól, és a lány őrzésében is részt vett.

A rendőrség mindhármukat őrizetbe vette, és kezdeményezték a letartóztatásukat. A férfi ellen emberkereskedelem és kényszermunka, a két nő – a férfi anyja és testvére – ellen pedig ezen cselekmények bűnsegédlete miatt folyik az eljárás – írja a Police.hu.

Bízunk abban is, hogy a gyanúsított férfi szintén gyanúsított édesanyja a jövőben talán jobb példát mutat a gyerekének és nem vesznek részt a jövőben semmilyen bűncselekményben ! Persze arról már írni sem akarunk, hogy melyik kisebbség tagjai a gyanúsítottak.

 

( Nagy Attila )