hirdetés

Vége a Violetta őrületnek. A híres argentin tini sztár és csapata ugyanis elutazott az egész stábbal együtt. A rajongók nagy szomorúságára ez volt az első és egyben utolsó világkörüli turné. A Disney igen sikeres filmsorozatának szereplői többet már nem lesznek együtt, megszűnik a Violetta produkció. Leon volt talán a legnagyobb kedvenc. A tinik felnőttek.

Violetta

Hatalmas sikerrel zárult Magyarországon a Violetta koncert sorozat. A Disney produkció ugyanis egyedül itt lépett fel négy alkalommal. A fiatalok imádják Violettát és mondhatni mindenkit a sorozatból. Azonban a legnagyobb kedvenc Leon, azaz Jorge Blanco, akiért megörülnek a lányok. Talán éppen ezzel is magyarázható, hogy Leont éjjel nappal vadászták a rajongók. A szerencsésebbek és a kitartóbbak, akik nem voltak sokan sikerült is egy-egy fotó vele, ami már ereklye és legenda számba megy. Igen mert a koncerten bejelentették, hogy ennyi volt. A Violetta sorozatnak vége, a produkció már nem folytatódik. A sztárok ugyanis felnöttek és új reményekkel vágnak neki a nagybetűs életnek.

A rajongókat talán az is picit sokkolta a hír után, akik elmentek meglesni szállásán a sztárokat, hogy Violetta haja rövid. S a tini sztár tele van tetoválásokkal. Van egy peace jel a felkarján, feliratok és a gyűrűs ujján egy szívecske. Hát igen Violetta is felnött úgy tűnik.

(Fotó: Csákány Áron )