hirdetés

Letartóztattak Nyugat-Virginia államban egy nőt és vőlegényét, akik ezer dollárért megpróbálták eladni a nő 3 hónapos csecsemőjét, hogy a pénzből kábítószert tudjanak vásárolni. A húszéves Jonathan Flint és a 25 éves Ashley Harmon egy közelükben lakó nőt próbáltak rávenni arra, hogy vegye meg tőlük a gyereket.

Flint+and+Harmon+babydrugs

Megőrültek Amerikában. Egy nő és élettársa el akarta adni a 3 hónapos gyermeküket csak azért, hogy drogot vehessenek. A baba szerencséjére a drogfüggő szülők a szomszédnak próbálták őt eladni. Miután a nő elutasította az ajánlatot, a pár lement ötszáz dollárra, de az idős nő így is nemet mondott. Végül arra vállalkozott, hogy addig vigyáz a gyerekre, amíg a pár elgyalogol egy távol lévő boltba. Flint és Harmon azonban csak másnap jelentkezett a gyerekért, aki addigra már a gyámügyeseknél volt.

A nő, akinek megpróbálták eladni kicsit, a WSAZ televízió híradójának elmondta: a gyerek látszólag beteg volt, folyamatosan remegett és sírt. Carolyn Redden a 911-es segélyhívón kért segítséget. Elmondása szerint az egyik kiérkező mentős közölte, hogy a kicsinek drogelvonási tünetei vannak.

A gyereket kórházba vitték, majd a helyi gyámügyi hatóság nevelőszülőknél helyezte el. Állapotáról nem közöltek információkat.

A párt a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte, és gyerek eladására tett kísérlet, valamint életveszélyt okozó súlyos gyerekbántalmazás vádjával indítottak eljárást ellenük.