hirdetés

Feladta magát a rendőrségen az a három kiskorú, azok közül a kamaszok közül, akik megalázták egy iskolatársukat Szombathelyen és mindezt felvették videóra. A vesztük épp ez utóbbi lett. 

 

A galeri tagjai arra kényszerítették iskolás társukat, hogy térdeljen le és csókolja meg társai lábát, majd mindezt videóra vették.

A rendőrség azután indított büntetőeljárást, hogy az áldozat édesapja feljelentést tett. A kamaszok közül hárman már jelentkeztek a rendőröknél, közel hét órán át hallgatták ki őket gyanúsítottként. A tinik töredelmes, mindenre kiterjedő részletes beismerő vallomást tettek. A három fiú közül a legidősebb is csak 15 éves.

A csicskáztató galeri vesztét legfőképp az okozta, hogy a megalázó videó felkerült a netre, amit nem ők töltöttek fel. A további három elkövetőről még nincs hír de az esti Újság úgy tudja a tinik feldobták a még nem ismert társaikat. Így a rendőrség hamarosan minden érintettet fülön fog csípni.

A magukat feladó kamaszok közül ketten nem is ismerték az áldozatot és arra sem adtak magyarázatot korábban, hogy miért alázták meg a fiút. A banda legfiatalabb tagja 14 éven aluli volt az eset idején, így nem büntethető.

( TE)