hirdetés

Van olyan iskola, ahol nem kezdődik el a tanév normális módon. A Nemzeti Népegészségügyi Központ döntése alapján holnap nem nyit ki a Győrújfalui Általános Iskola, a gyerekek nem kezdhetik meg a 2020-2021-es tanévet. A döntés meghozatala során az az Oktatási Hivatal protokollját követték.

 

Úgy tudjuk a múlt hétfőn megtartott tantestületi értekezlet után az egyik tanító hölgy másnap lázas lett. Az orvosi vizsgálat, majd koronavírus-teszt után derült ki, hogy pozitív eredményt produkált. Emiatt most a nevelési értekezleten résztvevő pedagógusok is karanténba kerültek, s őket is tesztelik. Ha nem találnak újabb esett, akkor jövő hétfőn indulhat az iskola Győrújfalun. Addig a digitális oktatás nem kezdődik el a tanintézményben.

A polgármester Nagy Imre az alábbiakat írta közösségi oldalán.

Kedves Győrújfaluiak!
Kedves Szülők!
Nemzeti Népegészségügyi Központ döntése alapján holnap nem nyit ki a Győrújfalui Általános Iskola, gyerekeink nem kezdhetik meg a 2020-2021-es tanévet. (Döntés meghozatala során az egykori ÁNTSZ az Oktatási Hivatal protokollját követte.)Sajnálatos módon egy tanítónénink pozitív CoVid tesztet produkált, aki a múlt héten tantestületi ülés keretein belül ráadásul a teljes tanári karral érintkezett.Ha és amennyiben minden a reményeink szerint alakul, akkor szeptember 7-én (hétfőn) kezdődik a tanítás az intézményünkben. Amint pontosabb információval rendelkezem, jelentkezem!Vigyázzatok magatokra, Vigyázzunk egymásra! 💚Hajrá, Újfalu!💚- írta Nagy Imre a település vezetője.

( T.E. )