hirdetés

Nos, van dolga rendesen a kis György herceggel az édesanyjának. A királyi család tagja ugyanis, ha kell hisztizik, ha kell durcáskodik, rúg és kapál is a pletykák szerint. Azaz pont olyan, mint egy másik hasonló idős kisgyermek.

KAtalin és GYörgy

Vilmos felesége a jövendőbeli uralkodót neveli fel, így aztán nincsen egyszerű dolga a kis György herceggel, igazán nagy rajta a felelősség. A Radaronline egy bennfentes segítségével most bepillantást engedett a hercegné mindennapjaiba, ami lehet, hogy sokakat meglep, de egészen életszagú és átlagos szülői problémákkal teli. Azaz Katalinnak ugyanazon problémákkal kell megküzdenie, mint bármelyik anyukának. A nyilvánosság persze csak a gyönyörű képekről ismeri Katalin és Vilmos elsőszülöttjét, amelyek egy nyugodt, mindig szófogadó csöppségnek mutatják be őt.

Bizony-bizony, a kis György is hazahuzatja magát a játszótérről, kergeti a család kutyáját, Lupót, sőt kishúgát, Saroltát pedig gyakorta csipkedi is. Azaz szekálja. Mindent egybevetve, egy átlagos kisfiú, aki pont úgy megizzasztja édesanyját a nap végére, mint bármelyik másik rosszcsont.

Az a szóbeszéd járja, hogy a lurkó a nyilvános eseményeken sem tudja mindig visszafogni magát, de ilyenkor a szülők bevetik a „láthatatlan” dadust, aki a lehető legészrevétlenebbül kézen ragadja Györgyöt és elviszi a mindent látó szemek elől. Ez persze csalás, de valahol érthető, hogy a hercegi pár nem szeretné, ha gyermekükről cikkeznének a lapok egy esetleges kellemetlen szituáció után.

Katalin modern anyukának vallja magát és nem fél segítséget kérni, ha gyermekeiről van szó. Nevelési praktikáit is két nagyon kedvelt könyvből meríti, a Positive Discipline: The First Three Years-t és a The Happiest Toddler on the Block-ot is hasznosnak találta.

Amint azt már említettük, aduásza például egészen parádés, ha fia valamiért nem hagyja abba a hisztit, Katalin is úgy tesz, akár csemetéje, földhöz vágja magát és rúgkapál, meg követelőzik. Ennek aztán mindig közös nevetés a vége.