hirdetés

A feljelentett amerikai ügyvivő megint jelesre vizsgázott. Ezúttal André Goodfriend a Baptista Szeretet Szolgálat által szervezett Cipősdoboz  akcióban vett részt, ahol a rászoruló gyerekeket ajándékozták meg a brit nagykövettel együtt. Fidesz politikus vagy olyan miniszter, akik hirtelen szerzett százmilliós vagyonaikkal kerültek az utóbbi időben reflektorfénybe sajnos egyik sem vett részt ezen adományozáson.   

 goodfriend cipősdoboz

Idén is nagyon készült a karácsonyra a Brit Nagykövetség és annak dolgozói, akik kis ajándékcsomagokat állítottak össze hátrányos helyzetű gyerekek számára, amely a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójának keretén belül került átadásra. A cipősdoboz akcióban részt vett az amerikai ügyvivő André Goodfriend is, aki nemcsak azzal vált ismertté, hogy nyíltan bírálta a korrupció terjedését Magyarországon, hanem azzal is, hogy egyre több civil megmozdulásra látogat el, érdeklődik személyesen a panaszos csoportoknál. Persze a a NAV elnöke Vida Ildikó által feljelentett ügyvivő  részt vett a Fideszhez közeli CÖF megmozdulásain is.

A szeretet ünnepéhez közeledve azonban jótékonykodott is a feljelentett amerikai diplomata, Goodfriend. Így most is példát és  tükröt mutatott a Fidesz kormánynak,feltehetőleg nem véletlenül, hogy Szíjjártó féle luxus villa ide, vagy Lázár utódoknak százmilliós ingatlan, s luxus karóra amoda, vagy belvárosi milliárdos ingatlan panama amoda, s svájci magán suli, nem kérdés, hogy jótékonykodni sem ártana ezen személyeknek.  Így a Baptisták által szervezett Cipősdoboz ajándékozásban részt vett Jonathan Knott brit nagykövet mellett, André Goodfriend, az Egyesült Államok ügyvivője is.

A karácsonyi ünnepségen egy különleges, messziről jött kis vendég is jelen volt, Paddington maci személyében, aki hatalmas meglepetést okozott a résztvevő apró ajándékozottaknak!