hirdetés

Pont kerülhet a magára hagyott miskolci Gerzsonka ügyére. Úgy tűnik, jó helyre, nevelőszülőkhöz került a 2,5 éves kisgyermek, akit az édesanyja hagyott sorsára. A nő, aki négy másik gyermekét is nevelgeti,  feltehetőleg egy jobb élet reményében hagyta magára gyermekét, sok jel erre utal.

gerzsonka

Gerzsonka ügye egy időre megoldódott, hisz nevelőszülőkhöz került igen gyorsan. A hatóságok jelesre vizsgáztak, hisz nem vesztek el a bürokrácia útvesztőjében.  A rendőrök még nyomoznak, hisz a 2,5 éves kisfiút úgy tűnik, édesanyja hagyta sorsára a Stadion utcában, és gyermekveszélyeztetés miatt eljárást kell folytatniuk. Az anya viselkedése több mint fura, hisz amikor a rendőrök keresték, eltűnt, a telefonja elérhetősége megszakadt. Minden jel arra utalt, hogy a nő meg akart szabadulni kisgyermekétől, Gerzsonkától, talán egy jobb életet remélve fiának. A nő szűkösen, nagy szegénységben élt gyermekeivel.

Az Esti Újság úgy tudja, az asszony 5 gyermeket nevel.

Gerzson anyja állítólag először az élettársára kente a kisfiú elvesztését, azonban a férfi állítja, nem vele volt a gyerek. A párja pedig sokszor magára hagyott mindenkit, a gyerekeket is.

Ahogy az közismert, hétfőn, kora délután találta meg a két és fél éves Gerzsont a miskolci Stadion utca 61. szám előtti útszakaszon egy helyi lakos. Miután a kisfiú nem tudott kommunikálni, és a környéken sem kereste őt senki, bejelentették az esetet a rendőrségen. Sokáig nem jelentkeztek érte szülei, amikor azonban a nyomozás során a hatóságok előállították a 34 éves anyát, nem tartott igényt gyermekére.