hirdetés

Ismét rólunk, Magyarországról szól a legnézettebb felnőtteknek szóló amerikai rajzfilmsorozat. A South Park lakói azonban csak jönnek az eseményeink után. Mindenesetre az alkotóit megihlette a modern kori vasfüggönyünk, és ott most fognak kerítést építeni a migránsok miatt.

SouthParkBoys_(Medium)

 

Csak kullognak a magyar kormány után a South Park alkotói. A legnézettebb amerikai rajzfilmsorozatban ugyanis csak a következő részben épül kerítés a város határára. Igen, a városban is az a cél furamód, mint Magyarországon, és csupán a véletlen egybeesésnek köszönhető, hogy védjen a hívatlan migránsoktól, és hogy távol tartsák ily módon a papírok nélkül érkező menekülteket.

Nos, nálunk nem nagyon vált be ez a kerítés a migránsözön megállítására, maximum megnehezítette a menekültek dolgát. Kíváncsian várjuk, hogy a South Parkban mekkora sikerrel járnak a kerítéssel, és mi lesz a menekülthelyzet vége.

A Magyarországról szóló részt ma adják le az USA-ban, azaz meg lehet nézni. Minket persze a nézettségi adatok is érdekelnének majd, hogy hány ember fog ledöbbeni.