hirdetés

Nem tetszik sok zenésznek, hogy továbbra sem tudni lesznek-e fesztiválok augusztus 15-e után vagy sem. Fluor Tomiban is dolgozik a düh emiatt. Ráadásul sokan nem értik mi a különbség egy koncert vagy egy focimeccs között.

 

A kormány és az Operatív Törzs, arról egyenlőre nem döntött, hogy augusztus 15-e után megtarthatóak-e a az 500 főnél nagyobb zenés, táncos események . Leghamarabb július végén fognak erről dönteni a szakemberek útmutatása alapján. A koncertekre azonban továbbra sincs lehetőség.

Ezzel kapcsolatban számos zenész adott hangot kritikájának, köztük Fluor Tomi is.

Csalódott vagyok, és tehetetlen düh van bennem. Azt elfogadom, hogy veszélyhelyzet van, mi sem szeretnénk, hogy egy Wellhello-koncert után valaki megbetegedjen, ne adj isten meghaljon, de igazságtalannak tartom, hogy közben focimeccseket lehet rendezni. Azt érzem, hogy borzasztó béna magyarázat ezt az egészet az alkoholfogyasztásra fogni. Ennél azért jobb hazugságot érdemeltünk volna – fakadt ki Fluor Tomi, miután kiderült, továbbra sem biztos, hogy meg lehet tartani augusztus 15-e után a fesztiválokat, nagyobb koncerteket.