hirdetés

A Szent István Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán 10 napon keresztül szünetelni fog a betegfogadás, mert javítási munkálatokat fognak végezni. Az is kiderült, hogy az ott dolgozó nőgyógyászokat fizetés nélküli szabadságra küldik.

„A DPC Szent István telephelyének ”N„ épületében az elektromos hálózatot és a lifteket érintő nem halasztható javítási munkálatokat végzünk 2023. július 01. 08:00 óra és 2023. július 10. 08:00 óra között. A munkálatok ideje alatt az épületben működő Szülészet-Nőgyógyászati Osztály nem tud beteget fogadni, erre az időszakra tervezett beavatkozást nem jegyzünk elő” – írta Fodor Attila, a Dél-pesti Centrumkórház kommunikációs vezetője, aki a Telexnek erősítette meg az információt.

Erre az időszakra helyettesítési rendet vezetnek be, amelyekről a szakrendelő intézeteknél, a területi védőnőknél és a háziorvosoknál lehet bővebb információt kapni.

„Az ambulanciára nem beosztott személyzet a munkálatok alatt rendes évi, fizetett szabadságát tölti” – közölte a kórház.