hirdetés

Érthetetlen miért ölte meg kisfiát a komlói gyógyszerész nő. A 2 hónapos kisfiút a fürdőkád vízébe fojtotta az anyja a nyomozók gyanúja szerint. A környékbeliek nem értik mi történhetett, hisz semmi gond, probléma nem volt. A szakértők szerint a nő tetténél figyelembe kell venni, hogy nem szenvedett-e szülés utáni depresszióban.

 

Mintaanyának tartották a szomszédok azt a 28 éves komlói nőt, aki hétfőn délután a fürdőkád vizébe fojtotta kéthónapos kisfiát. A tragédiát a nagyszülők fedezték fel, akik látogatóba jöttek kis unokájukhoz.

A nő és férje Komló egyik legszebb, kertvárosi részén élt Ifjúság útján. Senki nem érti, hogy mi történt a gyógyszerészként dolgozó Sz. Evelinnel, hogy volt képes kioltani kisfia, Nimród életét. Az itt élők egybehangzóan állítják, hogy a pár példamutatóan élt, soha nem veszekedtek, kiabáltak. Kisfiukat nagyon várták, Evelin boldog várandósnak, majd édesanyának tűnt.

Az Esti Újság információi szerint a tragédia délelőttjén a férj még otthon volt, majd mennie kellett dolgozni. Nem sokkal később szánta rá magát Evelin a borzalmas tettre.

Nem kizárt, hogy Evelint szülés utáni depresszió gyötörte. Ezt nem ritkán a hormonok okozzák.

A rendőrség kezdeményezi a nő előzetes letartóztatását és elmeorvosi szakértői vizsgálatát. A gyógyszerész nő így minden bizonnyal először az Országos Megfigyelő Intézetbe kerül pár hónapra, ahol a pszichiáterek megvizsgálják, hogy beszámítható-e.

 

( P.M.)