hirdetés

Szegény Lohan nincs túl jó passzban. Nem elég, hogy a magánélete romokban van, még a bíróságon is elveszített egy pert, pedig azt remélte, hogy a becsületén felül egy kis pénzt is szerezhet.
lindsay-lohanLohan a GTA, vagyis a Grand Theft Auto számítógépes játékot gyártó céget perelte be, ugyanis az állítása szerint az egyik karaktert, Lacey Jonast róla mintázták, persze mindezt az engedélye nélkül.
A színésznő keresetét egyszer már elutasították, ám márciusban újra napirendre került az ügy, amely most zárult, az ítélet szerint pedig Lohan veszített.
Lohan sérelmezte, hogy a karakter avatarjának (egy személy webes reprezentációja) megalkotásakor az ő fotóit vették alapul. Ezzel szemben a játékot gyártó vállalat állítja, Lohan neve soha nem hangzott el a játékban, a fotót sem kölcsönözték, illetve nem történt utalás arra, hogy a karakter kire hasonlít. Bár annyi bizonyos, a fiktív Lacey Jonas egy szőke híresség, aki Vinewood egyik legnagyobb s legismertebb híressége, aki mindig csak a saját érdekét tartja szem előtt, s módfelett akaratos. Az a tárgyalás során sem derült ki, hogy Lohan melyik jelzőből ismerhetett magára, ám ezután esélye sincs, hogy nyerjen a bíráságon, az igazáért persze tovább harcol – írja a Yahoo.