hirdetés

Az ötéves Marosi Sándor Krisztián március 31-én tűnt el Debrecenben a Nagyállomáson. A rendőrség azok jelentkezését várja, akik látták a kisfiút vagy tudják, hol van jelenleg. A kisfiú az apjával utazott volna amikor megtörtént a baj. 

 

marosi-sandor-krisztianA Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 5 éves Marosi Sándor Krisztián eltűnése miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. március 31-én délután a kisfiú édesapjával közösen vonattal Debrecenből Hajdúhadházra utazott volna.

A kisfiú körülbelül 105 centiméter magas, eltűnésekor fekete farmerkabátot, lila sportcipőt, sötét nadrágot és baseballsapkát viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud valamit a képen látható gyermek tartózkodási helyéről, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.