hirdetés

Ismét eltűnt egy kisgyermek. F. Mirella tegnap iskolába ment a VIII. kerületből, de azóta senki sem látta. A 11 éves kislány nyomtalanul felszívódott. A lakosság segítségét kérik a rendőrök.

mirella

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségi kéri, ugyanis jelenleg semmilyen információval nem rendelkeznek Fehér Mirella tartózkodási helyéről.

A 11 éves kislány március 2-án reggel elindult iskolába VIII. kerületi lakásukból, de soha nem ért oda. Sőt senki nem látta azóta, hogy otthontól elment.

Mirella 160 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna göndör haja van, amit kontyban hord. Eltűnése reggelén a combrésznél tépett világos árnyalatú farmernadrágot, barna csizmát, szőrmés kapucnis világosbarna kabátot viselt, amelyen fekete öv volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságán, illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható 20/533-8424-es hívószámon vagy a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!