hirdetés

Megszólalt a rettegett Sztálin elvtárs unokája. A 44 éves hölgy igazi amerikai punk és lázadó. Chrese Evans, azaz Olga nem igazán reklámozta származásának igaz történetét, csak barátai és maximum a szomszédai ismerték. Sztálin lányunokája nem tagadta sokáig, azt hitte, nagypapája egy igazi hős.

olga evens sztálin

Sztálin unokájának édesanyja az öt évvel ezelőtt elhunyt Szvetlana Allilujeva, Sztálin egyetlen leánya volt. Szvetlana 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót, majd az Egyesült Államokban telepedett le. Itt habarodott bele negyedik férjébe, egy építészmérnőkbe. Az ő közös gyermekük Chrese, aki egyébként Olgaként cseperedett fel és csak felnőttként tette le voksát a névváltoztatás mellett.

Chrese 44 éves, és úgy tűnik, nem bírta tovább magában tartani a titkot. Így fel is dobott egy képet magáról az egyik közösségi oldalra, amitől mindenkinek leesett az álla. A Sztálin unoka karján tetováláshegyek, az ajkában piercingek, a nyakából és a csuklójáról láncok csüngtek. Persze van a kezében egy játék pisztoly és az oldalán egy játék töltényekkel teli övtáska. A The New York Post szerint „igazi amerikai punk”. Egyébként buddhistának tartja magát, és van egy saját régiségboltja.

Én a nagyapámról sokáig azt tudtam, hogy a második világháború három győztes államférfijának egyike volt. De aztán egyszer az anyám leültetett, és elmondta a valóságot. Akkor szereztem tudomást nagyapám bűneiről – idézi a The New York Post Chrese Evanst.

Ő egyébként nem politizál, és most már Oroszországhoz is csak annyi köti, hogy szereti és rendszeresen el is készíti az oroszok híres borscslevesét.

(Forrás: Esti Újság–Vous)