hirdetés

Bár a Fradi elnöke, Kubatov Gábor sok mindenben engedett, az ultrákkal egyelőre nincs egyezség, mert a sokat támadott és védett vénaszkennert nem szünteti meg egyelőre a klub. A Ferencváros elnöke azonban továbbra is nyitott. Az Esti Újság úgy tudja, hogy elképzelhető, hogy a Fidesz pártigazgatója által vezetett Fradi felfüggeszti a vénaszkennert, kegyet gyakorol a szurkolók felé, s így egyben ki is babrál velük, hisz az első legkisebb balhé után azonnal visszaállítják a sokat támadott beléptető- és azonosító rendszert.  

kubatov gábor

Egyelőre nem térnek vissza az FTC ultrái az Üllői úti satdionba, hiába próbált meg ismét egyeztetni erről a klub elnöke, Kubatov Gábor. A Fidesz zseniális kommunikációs szakembere és pártigazgatója azonban nem adja fel, vár és továbbra is nyitott a szurkolókkal való kommunikációra.

Mindkét fél közleményben számolt be az átmeneti sikertelenségről. Az FTC honlapján jelezte, hogy továbbra is élnek a feltételei. Az elnök ugyanis engedett, nem is keveset. Kubatov elnök hajlandó feladni a vénaszkennert, ha két évig nem lesz balhé a Groupama Arénában. Sőt az elnök ajánlata közt van az is, hogy a kapu mögé a tábor fél áron vehet jegyeket.

A szurkolók azonban egyelőre nem engednek. A Fradi-ultrák ugyanis a szkenner azonnali eltörlését követelik.

Az Esti Újság úgy tudja, az sem kizárt, hogy a klub elnöke, Kubatov Gábor lehet, hogy az FTC Bajnokok Ligája mérkőzései miatt eltörölteti, illetve ideiglenesen felfüggeszti a vénaszkennert, ezzel kegyet gyakorolva úriember módjára a szurkolók felé, de az első kisebb balhé után nem lesz bocsánat, és azonnal visszaállítja az ultrák által kifogásolt rendszert.

(Fotó: Fradi)