hirdetés

Brutális gyermekrablás Drezdában. Elrablói brutális módon kivégezték azt a 17 éves német lányt, akinek az apjától több mint egymillió euro váltságdíjat követeltek a banditák. Az emberrablók annyira amatőrök voltak, hogy maszkot sem viseltek így feltehetőleg emiatt kellett meghalnia a tininek. A kegyetlen gyilkosokat a rendőrség már elfogta.

 annelie lányrablás

Hiába akart fizetni a gazdag apa az emberrablók annyira amatőrök voltak , hogy maszkot sem viseltek és így feltehetőleg beparáztak és megijedtek a lebukástól, ezért kivégeztek áldozatukat a 17 éves tini drezdai lányt. Mindkettő férfit elkapták a rendőrök.

Mint ismeretes Németországban múlthét csütörtökön rabolták el és sajnos kegyetlenül meggyilkolták. Egy gazdag vállalkozó 17 éves lányának a két feltételezett elrablóját és gyilkosát őrizetbe vették a rendőrök. Az emberrablással, zsarolással és gyilkossággal gyanúsított 39 éves és 61 éves férfiak “teljesen ügyefogyottak voltak”, valószínűleg ezért kellett meghalnia a lánynak – mondták el a drezdai rendőrség és az ügyészség vezetői a Németországot második napja lázban tartó ügyről tartott sajtótájékoztatón.

A lányt, Annelit az előző héten csütörtökön este rabolták el egy Drezda melletti faluból, a családi házának közelében, ahol kutyát sétáltatott kerékpárral. (A családnevét nem hozták nyilvánosságra.) Az emberrablók még aznap este jelentkeztek telefonon a lány sikeres üzletember édesapjánál, 1,2 millió eurót követeltek tőle másnap déli határidővel.

Az apa azonnal riasztotta a rendőrséget, és a drezdai főkapitányságon még éjjel egy külön csoportot állítottak össze az ügy feltárására. Az emberrablók pénteken röviddel dél előtt közölték, hogy egy online banki szolgáltatás révén kell eljuttatni hozzájuk a váltságdíjat. Kiderült, hogy ez a megoldás ekkora összeg esetén és az adott körülmények között nem lehetséges. Ezután a kapcsolat az emberrablókkal megszakadt.

Annelit valószínűleg már pénteken meggyilkolták, minden bizonnyal azért, mert elrablói még arra sem ügyeltek, hogy maszkot viseljenek, és elkezdtek félni attól, hogy áldozatuk később majd újra felismeri őket.

Vasárnap az egyik feltételezett elkövetőt azonosították a lány kerékpárján talált DNS alapján. Az illetőt korábban gyújtogatásért, biztosítási csalásért és szexuális bűncselekményekért is elítélték. A hatóságok vasárnap este tájékoztatták a nyilvánosságot az emberrablásról, a szülők pedig közleményt adtak ki arról, hogy hajlandóak megfizetni a váltságdíjat.

A rendőrség hétfő reggelre a másik feltételezett elkövetőt is azonosította, majd mind a két férfit őrizetbe vette. A lány holttestét hétfő este találták meg az egyik gyanúsított Drezda közelében fekvő tanyáján.