hirdetés

Összefogás nélkül nincs kiváló teljesítmény – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök a diákolimpikonok és tanáraik kitüntetési ünnepségén, a Parlamentben. 

 diákolimpikonok

A kormányfő szavai szerint “legyen szó egy diák, egy vállalat vagy éppen egy nemzet sikeréről, mindig elmondható: nincs kiváló teljesítmény olyan összefogás nélkül, ahol mindenki pontosan teljesíti saját feladatát”.Ennek az összefogásnak köszönhetők Magyarország sikerei is az elmúlt években, valamint az is, hogy a most kitüntetett fiatalok már egytől egyig sikeres jövő elé néznek – mondta Orbán Viktor, aki ezt követően Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkárral közösen átadta az elismeréseket a diákolimpikonoknak és tanáraiknak.

A diákolimpián való részvétel olyan cselekedet, amely példaértékű lehet nemcsak a diákok, hanem a felnőttek, vagyis minden magyar számára is. Önök ugyanis ki mertek lépni a diákélet biztonságot adó környezetéből egy olyan területre, ahol már a felnőtt élet szabályai érvényesek. Ezt a kihívást pedig a tehetségesek, a szorgalmasok és elszántak közül is csak a legtehetségesebbek, a legszorgalmasabbak és a legelszántabbak vállalják. –írta a miniszterelnök úr Orbán Viktor a közösségi oldalán.