hirdetés

Elena, a bátor, szenvedélyes és jószívű hercegnő a sorozat új részeit felvezető különkiadásban a különös lények, a jagárok földjére érkezik a Disney Channelen.

Elena Avalor hercegnoje A jagarok foldjeMár egy év telt el Elena hercegnővé koronázása óta, de a legnagyobb kaland még csak most jön. A lány a félig madár, félig jaguár teremtmények, a mágikus jagárok földjére utazik, ahova ember még nem tette be a lábát. Itt véletlenül szabadon enged egy mitikus erdei szellemet, mely veszélybe sodorhatja Avalort.

Az Elena, Avalor hercegnője: A jagárok földje után új epizódok érkeznek. A sorozat színhelye Avalor, egy olyan elvarázsolt királyság, melyet a változatos spanyol és latin kultúra és folklór ihletett, így a nézők megismerkedhetnek különféle hagyományokkal és ünnepekkel is, varázslattal és mitológiával fűszerezve.

Nézd meg az Elena, Avalor hercegnője: A jagárok földje című, izgalmakkal teli különkiadást november 18-án, szombaton 12:00-tól, illetve kövesd figyelemmel a sorozat új részeit november 20-tól hétfőtől péntekig 16:30-tól.