hirdetés

Keresik. Eltűnt egy 13 éves kislány. A rendőrség úgy tudja a 13 éves budapesti lány  pár napja Hatvanba utazott. A lány azonban majd egy hét alatt sem érkezett meg és ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. Aki felismeri a kislányt azonnal értesítse a nyomozókat, bárhol, bármikor.

eltünt kislány

A BRFK XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható lány tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-1-421-1800 -as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 –es  Telefontanú  zöld számán  persze csak szigorúan munkaidőben.

A kislány Hatvanba utazott 11-én de azóta sem érkezett meg. Így majd egy hét után sikerült kiadni a keresést és a körözést a 13 éves lányra, ami elgondolkodtató, hisz ennyi idő alatt, ha bajba került aligha lehet segíteni. Persze, ha csak kamaszkori kirándulásról, csellengésről van szó, akkor sem túl jó, hogy egy hétig semmi nem történik.