hirdetés

Minden kislány ilyet akar kapni, kreatív, színes, divatos, ráadásul még fejleszti is a gyerek kézügyességét. Ám ha nem szeretnénk, hogy az ajándékozás a szülőknek bosszúsággal, a gyereknek sírással végződjön, semmiképp ne ezt válasszuk karácsonyra!

A Bunchems a legnépszerűbb játék jelenleg az amerikai kislányok körében. Lehet, hogy a hazai játékboltokban nem elérhető, de a legtöbb dühös szülő a tengerentúlon is az Amazonról rendelt egy-egy dobozzal belőle.

Bunchems box

 

Mivel csak nemrégiben kezdték reklámozni, ezért frissek a tapasztalatok. Persze az élénk színű tüskés darabkákból álló játékból minden gyerek kapni akart, izgalmasnak találták, hogy bármi rikítóan tarkát fel tudnak építeni belőlük. A szülők is szuper választásnak érezték az ajándékot, úgy gondolták, hogy az jó hatással lesz a gyerek kézügyességére és fantáziájára.

Azonban a rövid játékot sírás követte, mivel a kis színes tüskék nemcsak egymáshoz tapadtak, hanem a hajakba is, méghozzá annyira, hogy órákig tartó próbálkozással sem sikerült azokat eltávolítani, így sok kislánynak le kellett vágni a haját.

A szülők ezek után léptek akcióba, ugyanis egyre több dühős vásárló járt így, számos fórumon teszik közzé a Bunchems-balesetekről készített fotókat, mások egyenesen az Amazon-oldalon adnak tippeket, hogyan menthető meg még több a gyerek hajából.

 

Bunchems baleset1