hirdetés

A magyar válogatott focistából nem kér a klubja. Több török internetes oldal, például a Milliyet.com.tr is arról számol be, hogy a magyar válogatott szélső, Dzsudzsák Balázs egyike azon hat játékosnak, akit elenged a török klub, ha érkezik megfelelő ajánlat értük.

dzsudzsák-Oslo

Nos, nem ragaszkodnak nagyon a magyar játékoshoz a török klubjánál. Dzsudzsák ugyanis a hozzá fűzött reményeket nem teljesen váltotta be. A Burasport nem szárnyal a bajnokságban. Ráadásul a magyar játékos, Dzsudzsák az Eb-részvétel miatt feltehetőleg keresett játékos lesz, ha jól játszik majd Franciaországban, és gyorsan sok-sok pénzt szeretne keresni a klubja rajta.

Dzsudzsákon kívül állítólag Tom De Sutter, Emre Tasdemir, Tomás Necid, Mert Günök és Serdar Aziz is távozhat, többen közülük a jól fizetett játékosok közé tartoznak, eladásukból pedig komoly hasznot remél a Bursasport vezetősége.

Dzsudzsák Balázs eddig 24 meccsen lépett pályára a török csapatban, négy gólt szerzett és kiosztott öt gólpasszt. A transfermarkt.de  jelenleg 6,25 millió euróra taksálja a 29 éves magyar focista árát.