hirdetés

2 évvel ezelőtt szörnyű tragédia történt Észak-Texas Watauga nevű városában.  egy apát azzal vádoltak, hogy megölte 3 éves lányát mert az megzavarta a számítógépes játék közben. Mára kiderült nem ő ölte meg a kislányt, hanem a fia.

 

anthony m sanders2015-ben Anthony Michael Sanders 31 éves volt, kisfia öt, kislánya két éves. A túlzásba vitt játék olyan tragédiát okozott, ami örökre rányomta a bélyegét a család további életére. Az apát azzal a váddal tartóztatták le, hogy mivel megzavarta számítógépes játék közben, dühében a két éves lánya szájára tapasztotta a kezét, amíg az meg nem fulladt. Sanders tagadta a vádat. Az apa állítása szerint neki a fia szólt, hogy a lánya az ágyban fekszik és nem lehet felébreszteni. Az apa döbbenten vette észre, hogy a kislánya nem lélegzik.

A Fort Worth Star-Telegram riportja alapján, két évvel később a kisfiú bevallotta az édesanyjának, hogy játék közben húga fejére szorított egy párnát, pontosabban megütötte vele, és állítólag “túl nehéz volt”, a kislány pedig megfulladt. Így ki0derült az apa ártatlansága, de érthető módon nem tudott neki örülni, hiszen kisfia a valódi bűnös, ő ölte meg a húgát. A gyereken zúzódások és két harapásnyom is volt, hogy bármilyen vádemelés várható-e még az ügyben, arról az államügyész dönt majd.