hirdetés

Lebénult egy brit kamasz lány a koronavírustól, amire egyelőre még az orvosok sem tudnak magyarázatot adni. Szerencsére Emily állapota hétről hétre jobb.

 

A brit kislánynál olyan súlyos szövődményeket okozott a koronavírus, hogy deréktől lefelé lebénult.
Emily még tavaly kapta el a koronavírust, azonban igazi túlélőnek bizonyult. Bár a szövődmények miatt lebénult, ám az orvosok nap mint nap erőt adtak neki és biztatták, Emily pedig nem adta fel, s eldöntötte, hogy újra járni fog.

A kislány intenzív rehabilitációja három hete kezdődött el. Állapota azóta olyan sokat javult, hogy mankóval már újra képes lépéseket tenni. Az orvosok szerint ha így fejlődik, hamarosan újra teljes életet élhet majd.

“Emily egy igazi küzdő, elképesztő ereje van. A koronavírus nagyon megviselte őt, nem gondoltuk, hogy ilyen súlyos mellékhatást okozhat nála a fertőzés. Teljesen összetörtem, amikor azt láttam, hogy a lányom nem képes már lábra állni. Most azonban bizakodóak vagyunk, a kislányom nagyon erős és már alig várom, hogy újra a szabadban játszhassak vele és körülöttem szaladgáljon boldogan” – mondta a kislány édesapja.

( Németh Attila)