hirdetés

Megható Twitter-üzenettel hozta nyilvánosságra David Bowie fia, a filmrendező Duncan Jones, hogy gyermeke születik. Bowie karácsonykor kapta meg fiától a jó hírt tudató rajzocskát, sajnos unokáját már nem láthatta, júniusra várják a gyermeket.

David Bowie és fia

 

A rajz egy kisbabát ábrázol köldökzsinórral, a mosolygó bébi egy szövegbuborékban azt mondja: „Várok”.  A kép alá Jones ezt írta: „Ma egy hónapja halt meg apa. Ezt a lapot karácsonyra kapta tőlünk. Az élet körforgása. Szeretünk, nagyapa.”

A rocksztár éppen egy hónapja halt meg a májrákkal vívott másfél éves küzdelem után.

A BAFTA-díjas rendező, Dawid Bowie első házasságából származó legidősebb gyermeke nagyon közel állt apjához. Mikor a zenész meghalt, ő erősítette meg a szomorú hírt ugyancsak egy mikroblogos üzenetben. Jones és Rodene Ronquillo fényképész 2012-ben házasodott össze. Felesége 2013-ban nyíltan beszélt arról, hogy dupla maszektómián esett át mellrákja miatt. Jones a Hold című filmjéért kapott BAFTA-díjat 2009-ben, Forráskód című filmjét 2011-ben szintén számos díjra jelölték, idén a Warcraft: A kezdetek című filmjét mutatják be.

 

(Fotó: Dawid Bowie és fia, Duncan Jones)

The Daily Telegraph/The Guardian