hirdetés

Valami van Zalaegerszegen. Menesztették a sikeredzőt, Csank Jánost, pedig a régen szebb napokat látott futballklub ismét az NBI-be jutó helyen szerepel. Igaz, az elmúlt mérkőzések nem sikerültek túl jól a ZTE-nek.

csank

Menesztette Csank János edzőt az NB II második, feljutó helyén álló ZTE. A 42 pontos labdarúgócsapat a legutóbbi öt bajnokijából hármat is elveszített, így a Mezőkövesd pontszámban utolérte, de a kisvárdaiak és a balmazújvárosiak is csak kettő, illetve három pontra vannak tőle.

Csapatunk most már visszatérő sorozatos gyengébb teljesítménye miatt vezetésünk úgy döntött, hogy változtat a sport szakmai stáb összetételén. Megválunk Csank mestertől, akinek ezúton is szeretnénk megköszönni az elmúlt 10 havi munkáját, amivel az elmúlt évekhez képest óriási előrelépést tettünk a felnőttcsapatunk és a stábjának a kialakításában… A 2015-ös őszi fél szezonban szervezetten és eredményesen játszó csapatunk volt, amit erre a tavaszi fél szezonra már nem lehet elmondani. Ettől függetlenül a céljaink nem változtak, így keresnünk kell tovább a megoldásokat a kialakult helyzetre – olvasható a ZTE honlapján.

Nos, megbontani az egységet ennyivel a bajnokság vége előtt, meglátjuk, hogy jó döntés volt-e. Dárdai Palit sem menesztették a Hertha éléről, pedig ott egész áprilisban nem sikerült győznie a berlini klubnak, de bíznak a magyar mesterben.

(Fotó: ZTE)