hirdetés

Egy floridai nő elraboltatta a saját lányát, hogy ezzel is megleckéztesse és jó útra terelje a lezüllőben lévő gyermekét. Hathetes túlélőtáborba vitték a Utah sivatagba a fiatal amerikai lázadó gyermeket, aki ezalatt észhez tért.

emberrablás-bevezetem

Egy amerikai nő szó szerint felbérelte a problémás gyerekekkel foglalkozó tábor két alkalmazottját, hogy rabolják el a 17 éves lányát. A két férfi hajnali 3-kor érkezett, a lányt az anyja ébresztette fel, azt mondta neki, szereti, és utazni fog, igaz, előtte altatót kevert lánya italába. A lázadó és a lezüllés szélén álló lány azonban nem sokat fogott fel mindebből.

Az aggódó anya, aki egyedül nevelte lányát és testvérét, úgy vélt,e kezdi elveszíteni a gyermeke feletti irányítást, útbaigazítást. Lánya 14 éves korábban már drogozott, majd a főiskola helyett kitalálta, hogy a szépségiparban dolgozna és tanulna. A lázadó tini tanulmányi eredményei pedig egyre csak romlottak. Az édesanya így akarta megleckéztetni a lányát, akinek romlott a tanulmányi átlaga és olyan társaságba keveredett, ami nem tetszett az anyának. Egyik nap pedig azzal állított haza, hogy érettségi előtt otthagyja az iskolát, és inkább fodrásznak tanul. Kérte az anyját, hogy fizesse ki neki a szépészeti iskolát.

A nő az interneten talált egy tábort, ahol problémás fiatalokkal foglalkoznak. Azért bérelte fel a két idegent, hogy elvigyék oda a lányát. A lány másnap reggel a sivatagban ébredt fel, a táborban, ahol hat héten keresztül kemény kiképzésnek vetették alá. Az elrablás és a tábor összesen 16 ezer dollárba került az édesanyának – írta a The Guardian.

(Fotó: bevezetem)