hirdetés

Meggyilkolta saját anyja a tegnap eltűnt nyolcéves kislányt. A 41 éves tatabányai nőt őrizetbe vették a rendőrök , és indítványozzák az előzetes letartóztatását. A nő tettére nem adott magyarázatot de feltehetőleg így akart bosszút állni, amiért   nem nevelhette kislányát. 

 gyerek gyilkos

Tavaszi szüneti láthatásra vitt el a gyermekét a 41éves gyilkos anya. A nő feltehetőleg bosszút akart így állni volt társán, aki nevelte a lányukat. A kislányt még tegnap eltűntként keresték a rendőrök de sajnos elkéstek. A nyolcéves nő egy tatai panzióban végzett gyermekével. A nyomozók lakossági bejelentés alapján találták meg az anyát és megdöbbentek  azon, ami várta őket a magánhotelben, hisz a nyolcéves kislány halott volt. A nő beismerte tettét.

Emberölés gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a tatabányai Á. Anikó ellen. A gyanú szerint az asszony egy tatai panzióban megölte tőle külön élő, a tavaszi szünet egy részében nála tartózkodó lányát.

A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján 2015. április 6-án délelőtt találta meg. A nőt a panzióban fogták el a rendőrök, majd előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Á. Anikó beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette.

Az áldozat azonos azzal a lánnyal, akit korábban a Tatabányai Rendőrkapitányság keresett, mert az édesapjával élő gyermeket az anyja csütörtökön ismeretlen helyre magával vitte.

Sok hasonló olyan gyilkossági eset volt, ahol a szülő oltotta ki a gyermeke életét. Azaz a gyilkos szülő nem végzett magával, de gyermekével brutálisan elbánt. Az igazi, valós indokok ma sem ismertek.

2007-ben egy apa ölte  meg kisgyermekét Somogy megyében. Harminc év börtönbüntetést kapott a kaposvári férfi, aki Kevint kínozta ütötte verte ököllel, olykor husángokkal. A kisfiún 44 brutális már önmegában is halálos sérülést találtak az orvos szakértők.

2012-ben nagy port és vihart kavart a kis 11 éves Szita Bence megölése, amit nevelő anyja rendelt meg két hajléktalantól, akik a bérgyilkosságot elkövették. A kisfiút élve temették el, bár csak a gyors orvosi beavatkozás menthette volna csak meg az életét úgy megverték. Az amúgy adóhivatalban dolgozó nevelő anyja az áldozatnak nem bírta elviselni, hogy a kisfiú nem igazán szerette őt, s így Bence apjával való viszonya is kezdett megromlani a nőnek.

 

Gyermekgyilkosságok Magyarországon:

 

1999. május 28. – Rablógyilkosság áldozata lett egy 13 éves fiú a Pest megyei Gödön. M. Krisztiánt 18 késszúrással ölték meg, a gyerek utolsó szavaival megnevezte gyilkosait. Két környékbeli középiskolás fiú volt a gyilkos, a kihallgatás során beismerték tettüket.

1999. július 18. – Mándok községben Sz. Zoltán kocsmai italozásból hazatérve, álarccal a fején tört rá egy családra. 18 centiméter
pengehosszúságú tőrkéssel esett neki a házban tartózkodóknak, s egy 16 éves fiatalember olyan súlyos máj- és vesesérüléseket szenvedett, hogy a kórházban már nem tudták megmenteni az életét.

1999. július 24. – Gyöngyösön egy 15 éves fiú úgy ütötte fejen 16 éves barátját, hogy az kórházba szállítása után meghalt.

1999. augusztus 3. – A Kalocsa melletti Bátya községben a 16 éves H. Roland az ideiglenesen gondjaira bízott két és fél éves rokon kislányt halálra verte. H. Rolandot azonban zavarta televíziózás közben a kislány sírása, s hogy elhallgattassa, ütlegelni kezdte. A kicsinek ennek következtében több bordája eltörött és a mája is súlyosan megsérült.

1999. szeptember 10. – Öt év körüli kisfiú holtteste volt abban a bőröndben, amelyet a rendőrség a pesti Duna parton. A gyermek minden valószínűség szerint bűncselekmény áldozatává vált.

1999. december 7. – Brutális kegyetlenséggel meggyilkolták N. A. 16 éves diáklányt Móron. A gyilkossággal gyanúsított B. Imre 19 éves móri lakos beismerő vallomást tett.

2000. február 3. – Nyírbátorban egy 14 éves, egy 15 éves és 18 éves fiatal brutálisan megölte 14 éves nevelőintézeti társukat, aki elárulta, hogy korábban közösen követtek el egy betöréses lopást.

2000. május 4. – A 14. életévét akkor pár hónapja betöltött M. Viktória és a 12 éves D. Máté a XVIII. kerület Szálfa és Flór Ferenc utca közötti elhagyatott, erdős területre csalta a 11 éves Kocsis Franciskát, hogy “megleckéztessék”. Olyan súlyosan bántalmazták a kislányt, hogy belehalt a sérülésekbe.

2000. szeptember 17. – Várpalotán a 18 éves M. Gábor kábítószer hatása alatt brutális módon meggyilkolta a 6 éves Csehi Dórát.

2002. február 10. – Székesfehérvárott egy gyermekkorú és egy fiatalkorú felgyújtottak egy 18 éves, szellemileg visszamaradt fiút, aki később belehalt égési sérüléseibe.

2002. augusztus 1. – Egy 15 éves fiatalember megölt egy 9 éves lányt Kismarja határában, a Berettyó folyónál. A folyó partján a fiatalember megerőszakolta a lányt, majd attól tartva, hogy mindezt áldozata elmeséli, vízbe fojtotta a gyermeket.

2002. november 12. – A Fejér megyei Ercsiben egy 17 éves fiú megfojtott egy 13 éves kislányt, akivel korábban szerelmi viszonyt folytatott.

2005. június 5. – Egy 18 éves fiú Dévaványán átmászott a szomszédos ingatlanba, és 13 késszúrással megölt egy oda hazatérő fiatalkorú lányt.

2006. július 20. – A 18 éves Pénzes Henriettát Makó területén egy 15 éves fiú megerőszakolta, majd éghető anyaggal leöntötte és meggyújtotta. A lány augusztus 10-én belehalt sérüléseibe.

2008. május 21. – A 17 éves nagyatádi Szabó Józsefet Kaposvár egyik elhagyatott részén két osztálytársa kővel, fával és egy vésővel megverte, majd az eszméletét vesztett fiút egy tóba dobta.
2008. július 19. – Salgótarján külterületén egy téglával verte agyon a 15 éves B. Klaudiát a nővére élettársa, egy többszörösen büntetett előéletű 26 éves férfi.

2008. november 23. – Egy tizennégy éves kislányt öltek meg Kiskunlacházán, a település művelődési háza közelében lévő ligetben.

( Fotó: police.hu )