hirdetés

Kínában a barát és koszorúslány bérlés után megnőtt az igény a beugrós bérszülőkre is . A bérszülőket óránként 2000 forintért lehet igényelni.
a happy senior couple and their childrenAz interneten olvasható hirdetések alapján az egyelőre nem világos, hogy hány fiatalnak van ténylegesen szüksége bérszülőre, de az tény, hogy Kínában virágzik az ilyen jellegű személyes szolgáltatások piaca.

A szilveszteri bulikon rendszeresen megjelennek álbarátok és barátnők szinglik oldalán, akik elébe szeretnének menni szüleik kellemetlenkedő kérdéseinek.

Koszorúslányokat is rendszeresen bérelnek esküvőkre, a lakodalmakban ugyanis gyakran elszabadul a pokol, és a koszorúslányok szexuális zaklatásnak és fizikai bántalmazásnak vannak kitéve.

A kínai média pedig épp a közelmúltban számolt be arról, hogy növekvőben a trend, hogy a fiatalok speciális appokkal rendelnek maguknak barátokat.

A szolgáltatások vélhetően azért népszerűek az ázsiai országban, mert a legtöbb ember még ma is mélyen konzervatív. Nem csak vidéken, a modern nagyvárosokban is számos előre elrendezett házasságot kötnek, a szülők nem ritkán már bébikorban kiválasztják a megfelelő párt a gyereküknek.