hirdetés

Megtalálták az eltűnt fiatal fiút Bencét, de sajnos már későn, nem élt. A szolnoki “százlábú hídnál” a hivatásos tűzoltók kiemelték a Tiszából J. Bencét. A fiatal fiú még karácsony előtt tűnt el.

járomiSzabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a haláleset körülményeit a szolnoki rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Eközben a rendőrség visszavonta a karácsony előtt eltűnt 17 éves tiszavárkonyi fiú keresésére kiadott felhívást, de nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy az ő holttestét találták meg.

A 24.hu ugyanakkor arról írt, a fiú édesapja a Facebook közösségi portálon erősítette meg, hogy megtalálták a még december 22-én, egy buli után eltűnt fia holttestét.

A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban tanuló 17 éves fiú egy Tisza-parti klubba ment bulizni eltűnése estéjén a barátaival. Egyik ismerőse arról számot be, hogy a buliról hazafelé tartva látta a magába mélyedő J. Bencét, amint a híd felé ballagott. Mint később megtudta, a fiúnak aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért.

Járomi Bence telefonja napok óta ki volt kapcsolva, a közösségi oldalára sem jelentkezett be. A rendőrség körözést adott ki, és keresőkutyákkal fésültették át a környéket – írja az esettel kapcsolatban az Index.hu hozzátéve, hogy a körözést a rendőrség szerdán visszavonta.