hirdetés

Balhé volt a villamoson
2016-04-06 08:57

Állítólag két utas esett egymásnak a 2-es villamoson a Széchenyi térnél. Az egyik paprikaspray-vel fújta le a másikat, majd dulakodtak is. Az utasok megrémültek és fejvesztve menekültek. A rendőrség nem tud ilyen esetről.

Budapest, 2015. február 11. A BKK-BKV 2-es villamosa a Pesti felsõ rakparton, a Lánchíd közelében.  MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.

Komoly balhé volt a 2-es villamoson. Az utasoknak állítólag menekülniük kellett, hisz két férfi esett egymásnak, és bizony a paprikaspray is előkerült. A balhé a Széchenyi térnél kezdődött a szemtanúk elmondása szerint.

A villamoson utazók nemcsak a riadalom miatt, de paprikaspray miatt is menekültek a járműről. A szerelvény mintegy 10 percet időzött az incidens miatt a téren. A rendőrségre bejelentés az esetről nem érkezett.

Ha mindez igaz, akkor az nagyon érdekes, hogy a villamos vezetője sem jelentette az esetet. S kérdeznénk tisztelettel, hogy az ígért és beharangozott kamerák akkor a villamosokra nincsenek felszerelve? Vagy az emelt számú, a közbiztonságra vigyázó rendőr hol van ilyenkor?

(Forrás: Origo–Esti Újság)