hirdetés

A magyar miniszterelnök fia Orbán Gáspár ismét előkelő politikusok közt nézhette végig egy rangos futball eseménydöntőjét. Orbán Viktor és fia június 6-án este a Berlinben megrendezett Bajnokok Ligája döntőjét drukkolhatta végig díszpáholyból. A kormányfő sajtósa szerint Orbán Viktor fiával magánemberként vett részt a focimeccsen.

BERLIN, GERMANY - JUNE 6: French Prime Minister Manuel Valls, Vice-President of Spain Soraya Saenz de Santamaria, President of Royal Spanish Football Federation Angel Maria Villar Llona, President of FC Barcelona Josep Maria Bartomeu, UEFA President Michel Platini, President of Juventus Turin Andrea Agnelli attend the UEFA Champions League Final between Juventus Turin and FC Barcelona at Olympiastadion on June 6, 2015 in Berlin, Germany. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A BL-döntőn Orbán Viktor miniszterelnök balján Csányi Sándor MLSZ-elnök, jobbján pedig az egykori tehetséges futballista, jelenleg joghallgató Orbán Gáspár foglaltak helyet. Minderről a Getty Images-on talált rá a közös focidrukkolást bizonyító képre a 444.hu.  Igaz ezúttal már nem ült Orbánék közelében Angela Merkel Németország legfőbb asszonya, vagy mondjuk a francia államfő sem.

Állítólag a Barcelona-Juventus mérkőzésen az olasz és a spanyol delegáció után a magyar volt a legnépesebb. Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője írásban közölte, hogy Orbán és fia magánemberként vettek részt a mérkőzésen.

Mint ismeretes Orbán Gáspár tavaly a brazil focivébé döntőjét is a VIP-páholyból követhette. A mérkőzés alatt készült képről akkor szinte mindegyik portál  beszámolt. A miniszterelnök fia erre levelet a 444.hu-nak, melyben azt írta, ne közöljenek róla semmilyen cikket, míg nem válik közszereplővé.

A képen jól látszik, hogy a francia, magyar, olasz és spanyol diplomaták és vezetők közül egyedül csak Orbán vitte magával gyerekét.