hirdetés

Lesoványodott női holttestet találtak egy vízen úszó bőröndben Rimininél egy kikötőnél. A fiatal női tetemet mint kiderült az áldozat édesanyja dobta a tengerbe.

rimini hajóAz azonosítás során kiderült, hogy a holttest egy orosz nőé, Katerina Laktionováé, aki anorexiában szenvedett. Az olasz média beszámolói szerint a lány az alultápláltságba halt bele, anyja ezt követően tette bele egy bőröndbe. A fekete műanyag zsákba csomagolt testet március 25-én találták meg a halászok Rimini kikötőjében.

A boncolás során a rendőrség nem talált arra bizonyítékot, hogy a lány erőszakos halált halt volna. Édesanyja, Gulnara Laktionova állítólag egy barátjának vallotta be tettét: a család egyik férfi ismerőse régóta nem hallott Gulnara és Katerina felől, ezért felhívta az anyát, hogy jól vannak-e.

Gulnara ekkor vallotta be, hogy lánya holtteste legalább egy hétig olaszországi házukban hevert, végül aztán becsomagolta egy bőröndbe, majd bedobta a vízbe.

A nő ügyvédjének azt mondta, hogy teljesen elment az esze lánya halála után, világa szétesett.

Katerina még 2015-ben került rövid időre egy olasz kórházba, hogy kezeljék anorexiáját, végül azonban a betegség áldozata lett.