hirdetés

Brutális rémtettet követtek el kamaszok Monokon. Megöltek egy bottal kegyetlenül 77 éves férfit, a két 14 és 17 éves fiút a rendőrök elfogták és kérik az előzetes letartóztatásukat.

 

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a két fiatalkorút, akik csütörtök délután egy bot segítségével gyakorlatilag halálra vertek egy 77 éves férfit Monokon.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta, hogy a rendőrség már kezdeményezte is a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 2004-ben és 2007-ben született született helyi férfiak letartóztatását.

A két gyilkos kamasz beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során.

A fiatalok egy autót kötöttek el, amit észrevett az áldozat. A kamaszok pechükre el is akadtak a sárban a zsákmányolt verdával és kérdőre lettek vonva. Szó szót követhetett amikor egy fa darabbal ütlegelni kezdték a 77 éves férfit és szó szerint addig ütötték amíg mozgott.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 77 éves férfi holttestét találták meg hétfőn délután Monok külterületén. A rendőrök pár órán belül megállapították az áldozat kilétét, és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható két fiatalkorút. Értesüléseink szerint a bűnösségét beismerő két fiatal egymást próbálta okolni a történtekért.

(TE)