hirdetés

Ahogy megszületik a babánk, fontos tudni, hogy nem ér véget az állandó együttlét, hiszen a negyedik trimeszterbe csapunk át a születést követően. Ilyenkor még a babád nem tudja, hogy tőled különálló kis individuum, ő még mindig úgy érzékeli, hogy ti együtt vagytok egyek, ezért azt igényli, hogy minél többet, szorosan együtt legyetek!

 

Bármilyen szépen és meghatóan hangzik, és bármennyire szeretnél mindent megadni a gyerekednek, akkor is lesznek pillanatok, amikor nem tudod a karodban tartani, amikor nem tud majd rajtad aludni, és amikor neked is kell egy szusszanásnyi idő, hogy megérkezz az anyaszerepbe, vagy épp csak simán fújj egyet!

A NiKiCA Bababolt pihenőszékei és hintái lesznek ebben a segítségedre, és segítenek átvészelni az első hónapok kemény időszakát.

Mindig kézben, mindig mozgásban

Az újszülöttek közül alig van olyan, aki ne szeretne kézben vagy épp babakocsiban mozogva elaludni. A kellemes ringatás segít nekik a megnyugvásban és az elalvásban.

Azonban nem mindig tudjuk őket egész nap tologatni, különösen nem farkasordító hidegben vagy rekkenő hőségben, így néha kell, hogy legyen egy benti megoldás is: ez a hinta!

Ne csak a klasszikus, játszóterekről ismert hintákban gondolkozz, azóta számos pihe-puha, lakásba szerelhető hinta készült, hogy már a legkisebbek is átélhessék a lágy ringatózás andalító élményét.

Ha nehezen megy az esti altatás, ha fogzás miatt nyugtalanok az éjszakák, ha épp egy kicsit szükséged van mindkét kezedre, a hinták ideálisak eleinte csak nyugtatás, altatás céljából, majd később az élvezet kedvéért.

Tágul a világ

Túl az első rácsodálkozásokon, amikor már nem egész nap alszanak a kis jövevények, egyre inkább szeretnének a napjaink, a család mindennapi teendőinek részesévé válni.

Jóllehet a hordozás is egy opció, van, hogy kényelmesebb, ha egy pihenőszéket húzunk a magunk közelébe, és babánk onnan szemlélheti, hogyan főzünk, vasalunk, játszunk a testvérével. Vannak már hiperszuper pihenőszékek, amelyek ugyanúgy rendelkeznek ringató funkcióval, így aztán teljes wellnessélményben részesítheted a babád.

Miért fosztanád meg a nézelődés örömétől? A babáknak minden új, minden érdekes, még az is, ami neked extraunalmas, hétköznapi tevékenységnek tűnik! Hadd mozizzon a babád a NiKiCa Bababolt pihenőszékéből vagy hintájából!

Anya keze pótolva

Bár sokszor úgy tűnik, hogy az anyák polip módjára tudnak a kezeikkel bánni, és sokkal több jutott nekik belőle, mint bármelyik földi halandónak, azért maradjunk a valóság talaján! Az édesanyáknak is csak két kezük van, amikkel nap mint nap csodákat tesznek: újszülötteket ápolnak, lázat csillapítanak, vigasztalnak, finomságokat varázsolnak az asztalra, otthont teremtenek. Miért ne kaphatnának egy kis segítséget egy pihenőszék vagy egy hinta bevonásával?

Pótold ki hát te is a kezed, hogy kicsit könnyebb legyen az anyai lét!