hirdetés

Várható volt, hogy egyszer csak kitör majd a radikális népnemzeti érzület a híressé vált Célpontos képkeretezö szakmunkás hölgyből. S így lett.  Lassan már minden családtagja elnézést kért a menekülteket rúgdosó Célpontos állítólagos operatőr nevében. Ő még ezt nem igazán tette meg de nem is fogja. De egyébként kinek is hiányzik L. Petra bocsánat kérése, aki a nemzeti HírTV tagja volt és most a Jobbikos N1TV-t erősíti ? S különben is mit vártunk attól, aki a saját kenyéradó gazdáját Simicska Lajost is szemen köpte, amikor a vállalkozó legecizte régi jó barátját Orbán Viktort. Mindenesetre örüljünk annak, hogy az új honvédelmi miniszter nem nevezte ki és vette fel katonának az operatőrt és nem őt küldte le a déli határhoz.

lászló petra n1tv

Mint azt mi is megírtuk L. Petra majdnem operatőr, aki Röszkénél rugdalta és elgáncsolta a menekülteket, köztük kisgyereket is, a Magyar Nemzetnek írt nyílt levelet ( érdekes, hisz itt dolgozott évekig a Hír TV tagjaként, mint Célpontos, majd amikor legecizte a főnöke Simicska Lajos a miniszterelnök haverját, akkor felháborodott, sőt távozott, mondván egy ilyen Simicskával nem ért egyet és aki az ő szeretett miniszterelnökét legecizi ott ő nem dolgozik, hisz neki van gerince és elve ) , amelyben azt taglalta: megbánta a tettét, mert rossz döntést hozott. Mondjuk azt egy kissé eleve ellentmondásos pánikhelyzetben, “döntésként” aposztrofálni a rugdosást és gáncsolást, hiszen az ember pánikhelyzetben ösztönösen cselekszik, képtelen döntést hozni. S mondjuk nem rugdosódik, hanem fut, vagy meghúzódik.

Tény, hogy L. Petra levele olaj volt a tűzre, ugyanis sokan úgy értelmezték: megbánta, amit tett, de nem hajlandó bocsánatot kérni. Miután a nő fejére vérdíjat tűztek ki, és a nemzetközi sajtó is napok óta a szívtelenségéről és embertelenségéről szól, most a férje küldött egy kiegészítést a Magyar Nemzetnek, hogy egyértelműsítse: L. Petra bocsánatot kér.

Íme, a szóban forgó kiegészítés, amelyet a vn.hu is közzé tett.

Nehéz pontosan fogalmazni egy olyan helyzetben, amikor egy ember egész eddigi élete dől romba. Úgy gondoltam, hogy a »sajnálom és megbántam« világos megfogalmazása annak, amit most érzek egy öntudatlan, félelem szülte pánikreakció miatt. De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL! – írta L.Petra nevében a férje.