hirdetés

Állítólag a gruppenszex és egy szerelemgyerek miatt lett majdnem vége a Beatles-legenda, Paul McCartney karrierjének. Mindezt a nemrég megjelent botránykönyvében állítja a szerző, Philip Norman, aki a legendás zenész beleegyezésével írta meg a művet.

mccartney japan

Philip Norman ezúttal Paul McCartney magánéletét boncolgatja úgy, hogy a sztár állítólag beleegyezését is adta a megjelenéshez. Valószínűleg azért, mert a Heather Millsszel való házassága és válása úgy van leírva, ahogy neki tetszett. Az író cserébe azt kérte, hogy régi csajozásairól részletesen írhasson. A műben szó van arról, hogy még 15 éves sem volt, amikor barna bociszemének szinte minden lány áldozatul esett.

A Beatlesben neki volt a legtöbb barátnője, és akkor sem hagytak neki békét a nők, amikor házas volt. 14 éve élt boldog házasságban, amikor egy Erika Hubers nevű nő azt állította, tőle van a gyereke. Bár bizonyítani nem tudta, sokat ártott ez a sztori Mccartney-nak. De maga a sztár sem tudja, hogy hány gyereke született egyéjszakás kalandjaiból, amelyeket végül mindig menedzserük, Brian Epstein pénzzel rendezett le. Volt úgy, hogy egyszerre három nőt vitt az ágyába, akik persze nem tudtak lakatot tenni a szájukra.