hirdetés

24 évet várt sorsára a lefagyasztott embrió. Most végre boldog a család, mert Emma csodálatos szép kislány és mindenki örül születésének.
lefagyasztott embrióA Tennessee-ben élő Tina Gibson és férje, Benjamin végre boldog szülők, mert megszületett kislányuk, Emma. A történet azért lett szenzáció, mert a kislány egy olyan embrióból született,amelyet 24 éve fagyasztottak le a vér szerinti szülei kérésére, akik később lemondtak róla. Így let t örökbefogadó szülő Tina és Benjamin, akik már régóta szerettek volna gyereket, de hagyományos úton nem sikerült. A 33 éves Benjamin cisztás fibrózisban szenved. Ez egy genetikai betegség és terméketlenséget okoz.

A történetben az a legszebb, hogy az embriót alig másfél évvel azután fagyasztották le, hogy Tina született. Így akár barátnők is lehetnének, ha akk or a fogantatás után világra jön a kicsi, mondta a boldog anyuka. Ám az életképes embriónak eddig kellett várakoznia az amerikai National Embryo Donation Centerben. Az intézményben lefagyasztva tárolják azokat az életképes embriókat, akikről vér szerinti szüleik lemondtak, és akiket a jogi procedúra után gyermekre váró, meddő szülőknek adományoznak. A beültetésre kora tavasszal került sor és a kislány november 25-én jött a világra. Emma tökéletes kisbaba, pedig közel 24 éven át várt a sorsára.