hirdetés

Orbán ellen tiltakozott volna a DK a Zeneakadémia előtt. Azonban épp megérkezett a majdnem újságíró de provokátornak sokkal jobb Bede Zsolt és balhét csinált. Meglökött bátor férfiként egy nőt és szájkaratézott, akciója után az egyik képviselőt kórházba szállították.

 

Orbán Viktor miniszterelnök beszédének helyszínére, a Zeneakadémia elé szervezett flashmobot a DK, azonban nem sokkal a kezdés után megérkezett a Vadhajtásoktól Bede Zsolt, Bayer Zsolti imádója, kiváló provokátor és kitépte a képviselők kezében tartott táblát. Sőt ezt úgy tette , hogy a Dk-s politikus nőnek állítólag sérüléseket okozott.

Domokos Ágnes III. kerületi önkormányzati képviselő azt mondta, Bede olyan erővel rántotta ki a táblát a kezéből, hogy végigmarta a mellét és a mellkasát.

Miután Domokos Ágnes fájlalta a mellkasát, mentőt hívtak hozzá. A kórházban kapott lelet szerint zúzódásokat szenvedett. Azt mondta, nagyon felzaklatták a történtek, feljelentést tesznek Bede ellen. Bedét a rendőrség elvitte a helyszínről.

Igaz sajnos csak későn.

Mondjuk jó lenne Bayernek és Bede haverjának is szólni, hogy Orbán Viktor beszédében Wass Albertet és József Attilát is idézet, ami talán azt jelenti itt a vége a gyűlölködésnek, itt az ideje a megértésnek, itt az ideje az egymás iránti tiszteletnek, hisz mind hazafiak vagyunk.