hirdetés

Újabb botrány Zuglóban. A Dr. Mező Ferenc Általános Iskola igazgatója már 2012-ben jelezte a zuglói önkormányzatnak, hogy beáznak, ennek ellenére, csupán idén augusztus 5-én kezdték meg a felújítást, és természetesen mindmáig nem készültek el. Karácsony Gergely szerint Zuglóban csak PR beruházások és fejlesztések vannak.

karácsony 4

Hiába kérte a zuglói polgármestert Papcsák Ferencet és helyettesét a most polgármesterjelölt Rozgonyi Zoltánt a Dr. Mező Ferenc iskola vezetője, hogy segítsenek, mert áznak. A zuglói politikusok semmit nem tettek évekig. Persze pénz volt sok sok mindenre de az iskolai beázás javítására nem. A gyerekeknek emiatt akár fél órát is sétálniuk kell ha esik, ha fúj, hogy ebédelni tudjanak.

Sajnos Zuglóban nemcsak ez az iskola élvezi a helyi politikusok Rozgonyi Zoltán polgármester jelölt nemtörődömségét. Van még pár amit úgy újítanak fel, hogy javában zajlik a tanév. Így diákok kénytelenek munkásokat kerülgetni és egyben életveszélyes körülmények közt tanulni, sikolába jánri.

Már nem is tudom hányadszorra bizonyítja be a zuglói fideszes vezetés, hogy nekik mennyivel fontosabbak a látszat beruházások, hogy például Papcsáknak elég nagy legyen a parkolója az önkormányzat előtt, minthogy iskolakezdésre elkészüljön egy iskola renoválása. Ennek a vérlázító arroganciának vethetünk véget október 12-én! Az már csak hab a tortán, hogy ezt a felújítást is Papcsákhoz, Fideszhez közeli cégek végzik..közölte Karácsony Gegely az Együtt PM, polgármester jelöltje.