hirdetés

Valami történt a Fradinál. Simon Tibi egykori sikeres csapattársa Wukovics László, aki évek óta edzőként ténykedett és ízig vérig zöld-fehér volt,  ott hagyta a klubot. Wukovics távozásának okát senki nem tudja pontosan csak az érintettek. A találgatások el is kezdődtek ennek megfelelően. A jól értesültek szerint a klub vezetése miatt távozott az ős Fradista ex-játékos a Fradimob.hu szerint.

wukovics

Wukovics László már nem dolgozik az FTC-utánpótlásban. Az elválás okát csak sejtjük, hisz feleségével nemrég egy televízióban bírálta élesen a „főnökét”, Kubatov Gábort. A Ferencváros emblematikus csatára, Wukovics László évek óta a zöld-fehér klub utánpótlásában dolgozik, ahol az U17-es korosztály edzéseit vezette mostanáig. Igazi focista család az övé, hiszen felesége, Wukovics-Páncsics Diána amellett, hogy a Fradi egykori igazgatójának, Páncsics Miklósnak a lánya, labdarúgással foglalkozó blogokat is szerkeszt.

Nemrég a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége volt a házaspár, és természetesen a Ferencváros volt a téma. No, nem olyan felszínes, amolyan „minden a legnagyobb rendben”- beszélgetés volt ez, hanem kemény, őszinte véleménynyilvánítás. Ami persze nem a legszerencsésebb dolog az ember munkaadójával szemben főleg, ha az nagy nyilvánosság előtt zajlikés,ha az egy párt igazgatója, s épp a kormánypárt igazgatója.

Wuko felesége nem kertelt. Ő úgy látja, hogy Kubatov Gábor klubelnök a problémákra kifogásokat keres, válaszokat viszont nem.A Fradi szerinte torta, amiből a cukor hiányzik. Az új stadiont kongó arénának hívja, ahol a remek akusztika miatt operát kéne inkább rendezni, mert a futball hiányzik.„Az elnök szerinte régen szintén ultra volt, amire nem szívesen emlékszik vissza, vagy nem úgy, ahogy történt. Sajnos, úgy ünnepeljük a bronzérmet, mintha bajnokságot nyertünk volna. Mindig nagyot ígérnek, valamennyi meg is valósul belőle, de a szájízünk rendre keserű marad utána  – fejtette ki a feleség.

Szerinte óriási hiba volt Lengyelországba elküldeni a 21 éves Holman Dávidot, mert amellett, hogy tehetséges játékos, „a Fradi keretét magyar labdarúgókkal kell feltölteni. Sok olyan külföldit igazoltak, akihez hasonló kvalitásút itthon is találni.

A légiósnak olyan minőségűnek kell lennie, hogy rögtön húzóemberré váljon. Thomas Dollnak most már olyan csapatot kéne felmutatnia, amely harcba szállhat az aranyéremért – tette hozzá Wuko.

Diána legvégül azt kifogásolta, hogy a Fradi bajnokainak és családtagjainak nem jár automatikus belépő, ezért ők bojkottálják az első csapat meccseit, nem járnak ki. Ebben az elhatározásban a férj is partner. Ezek a szavak február 9-én hangoztak el – élő adásban.

Tizenegy nappal később a Fradimob.hu és a www.utanpotlassport.hu arról számolt be, hogy az FTC vezetősége kirúgta a szakembert.

( Fotó: MTVA )