hirdetés

Megnyugodtunk mert a BRFK tájékoztatott a 21 éves prostikat futtató lány ügyében. Hiába aggódtunk, hogy a letartóztatott és előzetesbe helyezett huszonéves madame csak egy áldozat lenne, egy stróman, akit erre tartottak  az igazi lányfuttatók. A rendőrség ugyan részleteket nem árult el, de kérdéseinkre konkrétan nem cáfolta ezen felvetésünket.

 prosti

Mint ismeretes nagy dirrel durral számolt be a BRFK arról, hogy Zuglóban leleplezett egy 21 éves lányt, aki Madamként nyolc lányt futtatott luxus prostiként. A lányok közt állítólag fiatalkorú is volt. Mindez nagyon szép és jó de picit életszerütlen. Életszerütlen, mert egy 21 éves lány nehezen elképzelhető, hogy egy ilyen hálozatot fenn tudjon tartani és figyelni a lányokra. Az is több kérdést fel vet, hogy a 21 éves lánynak miből volt több millió forintja, hisz egy ilyen örömlányokat futtató hálózatot beindítani ennyibe kerülhet. S nem utolsó sorban az is fura, hogy egyetlen egy hirdetés nem volt feladva ezen körtől a szex szolgáltatásokat hirdető portálokon. Így feltettük a kérdéseinket és a BRFK válaszolt.

Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a nyomozás jelenleg is folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai mint mindig, most is teljes körű nyomozást folytatnak az ügyben. A nyomozási cselekményekről bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság e-mailben az Esti Újságnak.