hirdetés

Baktériummal szennyezett vízet hívnak vissza. A Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó  Vivienvíz Kft. azokat az általa gyártott Lupilu elnevezésű szénsavmentes ásványvizeket hívja vissza, amelyek a Lidl sajátmárkás termékeiként vannak jelen az áruházlánc polcain.

 

lupilu-mészáros vízBlokk nélkül, szavatossági időtől függetlenül, bármeddig vissza lehet vinni a palackokat, értéküket a Lidl maradéktalanul megtéríti.

Csak a március 27-én gyártott literes Lupilu szénsavmentes ásványvízről van szó, a vizet azért hívják vissza, mert az ellenőrző vizsgálatok ellentétes eredményt hoztak.

 

A szakorvosi vélemények szerint egészséges szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium, amely a környezetben, vizesblokkokban, sőt az emberi bőrön is jelen van – kommunikálja a cég.

 

Hozzátették: a termék áprilisban került az áruház polcaira, és azóta semmilyen visszajelzés vagy panasz nem érkezett sem a Lidl Magyarországhoz, sem pedig a palackozó üzemhez.

 

A Vivienvíz kft. Mészáros Lőrinc cégbirodalmának része, amelynek vezetője a nemrég polgármesterségéről lemondott milliárdos lánya, Homok-Mészáros Ágnes.