hirdetés

11 milliárdból újították fel és már vannak problémák a kisbéri mentőállomással. Állítólag beázik és veszélyes az épület. A mentőszolgálat szerint a felújítás nem érintette a mentőállomásnak azt a részét, amely beázott. A hiba műszeres feltárását megkezdték.
kkisbér mentőállomásPereg a vakolat, folyik a víz a villanyóra-szekrényből a két éve részben felújított kisbéri mentőállomáson legalábbis egy szemtanú információi és fotói alapján.
A falból folyó vizet alkalmi megoldásként egy műanyag palackon és gumicsövön át keresztül vezették el az épületben a legközelebbi lefolyóig. Egy ápoló szeptemberben osztotta meg a videót a közösségi oldalán. Azóta két hónap telt el, fotók készültek a falakról, amelyek teljesen átáztak, pereg róluk a vakolat.

A problémát a dolgozók többször jelezték már, de eddig nem történt semmi.

A felújított mentőállomást két éve, decemberben adták át. Csaknem 11 milliárdot költöttek a korszerűsítésre, uniós forrás felhasználásával. Kicserélték az ablakokat, öltözőket alakítottak ki, átfestették a falakat, és szigetelték a tetőt.

Az Országos Mentőszolgálattal nem nyilatkoztak, közleményt küldtek, amelyben azt írták: a hiba megállapítása, feltárása folyamatban van. A mentőállomás működés és a betegellátás folyamatos. Valóban volt korszerűsítés, de az épületnek éppen ezt a részét nem újították fel – derült ki a közleményből.