hirdetés

A feleségét feldaraboló és feldolgozó hentes ellen vádat emelet az ügyészség. A férfi már jó ideje külön élt feleségétől, jóban sem voltak. Miután miszlikre aprította nejét, szó szerint feldolgozta a húsüzemben májusban a 42 éves vádlott, a nő maradványait pedig  elégette és szétszórta. Tizenöt évet is kaphat.

hentes

Emberöléssel vádolja az ügyészség azt a férfit, aki tavaly májusban Mosonmagyaróváron megölte a feleségét. A 42 éves hentes már egy ideje nem volt jóban a nővel, külön is éltek. Az asszony azonban úgy döntött, hogy – bár férje korábban többször is megverte – visszaköltözik hozzá Darnózselire, hogy láthassa kisebbik gyermekét is, aki ideiglenesen az apánál helyeztek el. A férfi a gyermekelhelyezésben sem értett egyet a feleségével, és azt sem szerette volna, hogy az asszony visszaköltözzön hozzá.

Ezért egy este felesége mosonmagyaróvári munkahelyére ment, ahol megölte a nőt. A holttestet az autójába rakta és hazavitte. Megvárta, amíg a gyerek elalszik, és utána a nő holttestét a háznál kialakított hentesüzemben feldolgozta. A maradványok egy részét elégette, elrejtette, és szétszórta, a húsfeldolgozó eszközöket pedig sósavval fertőtlenítette.

A kegyetlen férjet emberöléssel vádolják, akár tizenöt évet is kaphat – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.