hirdetés

Lecsukták a Körmend profi kosárlabda csapatának a volt tulaját. A Fideszes tulajdonostársakkal illetve képviselőkkel is büszkélkedő és szebb napokat látott milliárdos, állítólag10 milliárd forinttal rövidítette meg ügyfeleit. A férfi korábban volt már büntetve hasonló ügyek miatt.  

körmedn szabó forray

A BRFK nyomoz szerint az 51 éves gyanúsított valótlan befektetési céllal nem létező, valamint valós, de tevékenységet nem végző amerikai és máltai székhelyű cégekre – Fortress és Flow Money – hivatkozva 2012-től az ország számos pontján vett át a sértettektől különböző összegeket. A szerződést aláíró ügyfelek a férfi saját bankszámlájára utalták át befektetéseiket, illetve személyesen neki vagy munkatársainak adták át a pénzt.A rendőrség a körmendi profi kosárlabda csapat ex tulajdonosát üzletszerűen elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalás bűntett gyanújával vette őrizetbe és kéri az előzetes letartóztatását.

Sz-F. Zsolt más sportágakat is  támogatott lelkesen, így a válogatott kajakosokat is és női kosárlabda csapatokat is ,hisz gyémántfokozatú támogatójuk volt, ami azért nem két forintvolt. A szponzori szerződések elején az ál-bróker  mindig időben fizetett. A most bilincsbe vert vállalkozó pár hónap után rendre elfelejtette a kötelezettségeit teljesíteni.